Un ”Cațavenc” la Seratele Jurnalistice – Eugen Istodor

Eugen Istodor este invitatul celei de-a treia ediții a „Seratelor Jurnalistice”. Întâlnirea cu studenții va avea loc luni, 19 ianuarie, ora 18:00, la Cafe D’Arthe.

Absolvent al Facultății de Litere, Universitatea din București, Eugen Istodor este jurnalist şi scriitor, colaborator al mai multor posturi de radio şi tv – Radio Delta, Radio PRO FM, PRO TV, Radio Europa Liberă, Realitatea TV și TVR, în prezent fiind reporter la săptămânalul „Caţavencii”. Proiectul  de suflet la care lucrează acum este „101 autori români de citit într-o viaţă”.

De-a lungul timpului, Eugen Istodor a predat cursuri de interviu, reportaj și blogging la Centrul pentru Jurnalism Independent, în prezent susținând aceste cursuri la Fundația Calea Victoriei.

Din 2008, este membru al Uniunii Scriitorilor din România și scrie pe blogul personal  – istodor.ro.

Cărți publicate: “INTERVIURI CONTRA NATURII”, (interviuri cu oameni politici), 1997; “OAMENI CU CARE AŞ MURI DE GÎT”, (interviuri cu oameni simpli), 2000; „VIEŢAŞII DE PE RAHOVA” (interviuri cu deţinuţii pe viaţă de pe penitenciarul Rahova), 2005;  (nominalizat la Premiile Uniunii Scriitorilor); „CARTEA VIEŢII MELE. Şulea 31, N3, sc. 2. Cu ocazia comunismului.” (istorii orale de pe vremea lui Ceauşescu,  culese de pe scara copilăriei mele2007; „DICŢIONARUL IDEILOR FIXE. DUPĂ 20 de ani” (analiză şi sinteză a faptelor şi ideilor ce-au animat societatea românească de la revoluţie pînă-n prezent), 2009; LIPSCANI. GHID TURISTIC SI DE CHEFURI (Istoric, ghidaj si analiză la zi a Centrului Istoric București), 2011

Vă așteptăm la Cafe D’Arthe,  strada Popa Nan nr. 7, sector 3.

Express your thoughts