Petrișor Obae: ”Sunt printre cei care cred că printul nu va dispărea!”

Petrişor Obae, fondatorul Paginii de media, va sta de vorbă cu studenții Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, marți, 24 martie, ora 18.00, la o ceașcă cu ceai, în spațiul non-conformist, dar primitor al Ceainăriei Bohemia Tea House.

Petrișor Obae a terminat facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și și-a început cariera în media în 1994. A fost reporter la Radio Delta, Radio România Actualități, apoi redactor Mediafax, AdMaker (2002-2003), Capital și Evenimentul Zilei.

Paginademedia.ro, site lansat în octombrie 2008, oferă informații din media și advertising precum audiențe TV, cifre de difuzare pentru presa scrisă, cronici, știri actualizate zilnic.

“Seratele Jurnalistice” reprezintă un proiect realizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor şi Educaţie Alternativă în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent și Universitatea Hyperion din Bucureşti.

Ne propunem să oferim studenților ocazia de a discuta cu profesioniști din mass-media care își respectă munca și care şi-au păstrat de-a lungul timpului valorile morale.  Și, de ce nu, studenții vor putea, în măsura în care acest lucru este posibil, să beneficieze pe termen mediu de experiența invitaților, prin participarea la stagii de practică în instituțiile unde aceștia lucrează.

Express your thoughts